MERSİN / TARSUS - Tarsus Anaokulu

Ock

Elif Kılıç öğretmenimizin proje ortağı olarak öğrencileriyle beraber katıldığı Bilim arkadaşım olur musun? projesi sona erdi.

Ock

Güvenli İnternet Günü (Safer İnternet Day) ile ilgili e-Twinning ortak ürünümüz olan e-dergimiz.

Kas

Laleler Sınıfı öğretmenimiz İlknur YILDIRIM Minik Lalerine Cumhuriyetin bize getirdiklerini bir çok etkinlik ile anlatırken sınıf ortamında çocuklarına yaparak yaşayarak  öğrenme yöntemi ile seçim yaptırmış seçme seçilme haklarından bahsetmiş ve seçim sonuçlarında neler olacağını yaşayarak öğrenmelerine rehberlik etmiştir. Minik Laleler hayatları boyunca unutmayacakları güzel bir öğrenim kazanarak evlerine  yeni deneyimlerini  paylaşma heyecanı ile gittiler....

Ekm

Okulumuz Minik Kalpler Sınıfının velileri bu haftasonu kaynaşma kahvaltısında buluştu. Sınıf öğretmeni Elif KILIÇ, sınıf anneleri Ayşe ve Emine Hanımın planlayıp düzenlediği kahvaltıya yoğun katılım oldu.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen aşure günü etkinlikleri kapsamında tüm öğretmen, öğrenci ve misafirlerimize okul bahçesinde aşure hazırlayan öğrencimiz Giray Keçeci´nin babannesi Nursel Hanıma okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri animasyon film seyretmek için sinemaya gitti. Bu güzel günde çocuklarımız fazlasıyla eğlendi.