MERSİN / TARSUS - Tarsus Anaokulu

Tarsus Anaokulu

şehit ishak mah. 3358 sok.No2 Atatürk Lisesi yanı MERSİN/TARSUS
Vizyon
Toplumsal ve milli manevi değerlere bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, değişik görüş ve düşüncelere saygılı, yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen, Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.
Misyon
Yarının dünyasını, emin ellerde ve şefkatle yetiştirilecek olan çocuklarımız oluşturacaktır. Okul öncesi eğitim dönemi, çocukların eğitimlerinin, tesadüfe bırakılamayacağı en kritik süreçtir. Mutlu, güvenli, sağlıklı, başarılı, okulu seven, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duygusu gelişmiş çocuklar yetiştirmek.
Öğretim Şekli :
şehir içi otobüslerle